O Selcu

Maštate li o idealnom odmoru onda je Selce pravo mjesto za Vas. Čist zrak i bistro more kojem je prosječna ljetna temperatura 23°C, s kupališnom sezonom od početka svibnja do kraja listopada učinit će Vaš boravak jos ugodnijim. Obdareno je blagom mediteranskom klimom, sa toplim ljetom i ugodnom zimom, sto Vam omogućuje ugodan boravak u svim godišnjim dobima. Zahvaljujući klimi, Selce je poznato kao liječilište srčanih, reumatskih i respiratornih tegoba, a poznatu ordinaciju fizikalne medicine i rehabilitacije sportskih povreda su do sada posjetila brojna poznata imena iz svijeta sporta, od nogometnih prvoligaša, rukometaša, do svjetskih prvaka u skijanju (Terme-Selce).

Plaže su moderno uređene te nose Europsku Plavu zastavu kao simbol očuvanog, sigurnog i ugodnog mjesta za dječju igru i zabavu, odmor i razonodu. Nekoć naselje ribara i zidara tijekom zadnjih stotinjak godina se pretvorilo u atraktivnu turisticku destinaciju. Smješteno u slikovitoj uvali nadomak Crikvenice, s kojom ga veže šetnica uz obalu, najjužnije je mjesto njezine rivijere. Ima karakterističnu arhitekturu malog primorskog gradića, sa moderno uređenim plažama i šetalištima.

Uživat ćete u šetnji uskim mediteranskim ulicama, a u restoranima, kafićima, i slastičarnama osjetiti gostoljubivost domaćih ljudi. Mjesto ima banku, poštu, lučicu za privez čamaca, autokamp, sportske terene za tenis i minigolf, skolu ronjenja (Diving centar Mihuric). Autentičan ugođaj primorskog gradića osjetit cete kroz priredbe folklora, koncerte limene glazbe, likovne izložbe, tradicionalne ribarske fešte te sportski ribolov s gostima. Idealno je obiteljsko odrediste!

Više o Selcu možete pronaći na
www.tzselce.hr

Podmeni

Brzi kontakt

Matkino 24, Selce

tel: + 00 385 (0) 98 421 521

anita@selce-beata.com

© 2010.All right reserved.

design & development byEndora